Voeding en training

                                                                                  Het grootste plezier in het leven zit in het doen van dingen waarvan mensen zeggen dat het niet kan.

Informatie over hoe je effectief moet trainen en eten om een optimale spierontwikkeling te krijgen en  en vet te verliezen is schaars. Op veel sportscholen hebben instructeurs weinig tijd om goede begeleiding te geven en natuurlijk traint niet iedereen bij een sportschool. Gezamenlijk kijken we naar het huidige voedingspatroon, brengen dit in kaart waarna u een advies krijgt welke voeding het beste bij u past in combinatie met specifieke training. Ik gebruik hierbij o.a. de methode van het Sportvasten.

Sportvasten is een unieke en krachtige methode gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘metabole switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen.

 Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker.